Мултимедийният магнат Charlamagne Tha God твърди, че мрачното гласуване на президента Байдън

...
Мултимедийният магнат Charlamagne Tha God твърди, че мрачното гласуване на президента Байдън
Коментари Харесай

Charlamagne Tha God казва, че Байдън „никога не е бил добър кандидат“, беше избран поради „нещастни събития“

Мултимедийният магнат Charlamagne Tha God твърди, че мрачното гласоподаване на президента Байдън се дължи на това по какъв начин той „ в никакъв случай не е бил добър претендент ” и беше определен преди всичко единствено тъй като „ поредност от нещастни събития ” попречи на някогашния президент Тръмп да бъде избран отново.

В изявление за Fox News Digital съ-водещият на „ Breakfast Club “ повтори страха си, че завръщането на Тръмп в Белия дом ще докара до „ края на демокрацията “, което съгласно него е повода, заради която е бил толкоз прям против Байдън кандидатура и това, което той споделя, е неприятно обръщение, идващо от него и неговата администрация.

„ Съобщенията им са гадни. Въпреки че са постигнали някои положителни неща, до момента в който са били в Белия дом, никой не знае това “, сподели Шарламан. „ Видяхте публикацията, в която се споделя, че Барак Обама е отишъл да обядва с Джо Байдън и е запалил огън под писмото на Джо Байдън за акцията. И, знаете ли, чувате моя OG Джим Клайбърн от Южна Каролина да споделя, че е угрижен за чернокожите из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР